Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) vas pozivaju da se uključite u Javne konsultacije o Nacrtu plana kvaliteta vazduha za Grad Beograd, u petak, 22. januara, sa početkom u 11 časova, putem platforme ZOOM.

Gradska uprava Grada Beograda je 15. januara objavila oglas za Javni uvid u nacrt Plana kvaliteta vazduha u aglomeraciji Beograd, koji se donosi za period od narednih 10 godina. Rok za podnošenje komentara na Nacrt je 30. januar. Na sledećem linku možete pogledati Nacrt: https://www.beograd.rs/images/file/d963cff9aeaedc23d8b5fd601d60d209_8861669557.pdf

Javne konsultacije organizujemo sa ciljem da okupimo stručnu i zainteresovanu javnost, kako bismo zajedno razgovarali o sadržaju nacrta Plana i formulisali ključne preporuke za unapređenje teksta.

Ovo je nastavak procesa javnih konsultacija, koje su RERI i BOŠ pokrenuli u decembru 2020. godine, sa ciljem da se proces izrade Plana kvaliteta vazduha za Grad Beograd otvori za javnost.

Prijavu sa svojim imenom, mailom i naznakom ,,PKV konsultacije“ pošaljite na mail tamara.bosic@reri.org.rs, a u narednim danima ćemo vam poslati program i link za ZOOM.

*Vest prenesena sa sajta Beogradske otvorene škole www.bos.rs

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x