Dvodnevna godišnja onlina konferencija projekta „Održivi razvoj za sve“ biće održana na platformi KUDO.
Učesnici će biti predstavnici Ujedinjenih nacija, Evropske unije, Vlade Republike Srbije, ambasada, poslovnog i civilnog sektora, kao i mnogi drugi.

AGENDA

Tema konferencije će biti Perspektive razvoja Srbije u kontekstu Agende 2030. Da li je Srbija na dobrom putu u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja do 2030. godine?

Cilj konferencije biće da okupi relevantne nedvladine aktere i donosioce odluka (na nacionalnom i lokalnom nivou) kako bi pronašli najbolje načine da se prioriteti razvoja Srbije uklope sa ciljevima Agende 2030.

Konferencija će takođe imati za cilj da doprinese stvaranju daljeg strukturisanog i organizovanog dijaloga između nedržavnih aktera u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“ i relevantnih donosioca odluka iz javnog sektora.

Zvanični jezik konferencije biće srpski. Za one koji ne govore srpski jezik biće obezbeđen simultani prevod kao i titl za video materijale koji će biti prikazani na početku konferencije.

PRIJAVITE SE OVDE.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x