Ministarstvo finansija Republike Srbije objavilo je na svojoj internet stranici poziv za učešće u javnoj raspravi na Predlog programa reforme upravljanja javnim finansijama s pripadajućim Akcionim planom za period 2021-2025. Predlog Programa sa Akcionim planom biće dostupan javnosti za davanje komentara i sugestija u periodu od 25. marta do 15. aprila 2021. Poziv je upućen organizacijama civilnog društva, akademskoj zajednici, sindikatima, međunarodnoj donatorskoj pomoći u Srbiji, a pre svega građanima i građankama, kako bi se dokument dodatno poboljšao kroz proces javne rasprave.

Komentare i sugestije moguće je poslati na adresu elektronske pošte: pfmdijalog@mfin.gov.rs ili redovnom poštom na: Ministarstvo finansija, Kneza Miloša 20, 11000 Beograd.

Po završetku javne rasprave, u roku od 15 dana, Ministarstvo finansija će analizirati sve pristigle primedbe, predloge i sugestije i na osnovu toga sačiniti izveštaj o javnoj raspravi.

Više detalja kao i sam predlog dokumenta, možete naći na ovom linku.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x