Predstavnica Ekonomskog stuba Platforme „Održivi razvoj za sve“, Lana Hadži Niković, učestvovala je na konferenciji posvećenoj Ciljevima održivog razvoja i učešću mladih u akcijama koje doprinose realizaciji Ciljeva. Događaj je bio upriličen na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu u decembru 2023. godine od strane organizacije Mladi i Talentovani, a u okviru projekta NextGen za održivi razvoj koji se realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva turizma i omladine.

Studentima i srednjoškolcima su predstavljeni rad i zalaganja Platforme „Održivi razvoj za sve“, kao i kljucni izveštaji, analize i aktivnosti, uključujući i godišnje Izveštaje o praćenju ostvarivanja Ciljeva održivog razvoja, Izveštaja o prioritetima, godišnjih konferencija i doprinosa na lokalnom nivou. Posebna pažnja posvećena je i predstavljanju ekonomske dimenzije Agende 2030, kao i zagovaračkih inicijativa za bolje okruženje za mala i srednja preduzeća u Srbiji, koje sprovodi Ekonomski stub Platforme.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x