U rezidenciji švajcarskog ambasadora, njegove ekselencije gospodina Urs Schmida, 5 jula održan je biznis networking događaj na temu “Integracija ciljeva održivog razvoja u biznis sektor”, a u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“,

Događaj je organizovan od strane Švajcarske ambasade, Smart kolektiva, Foruma za odgovorno poslovanje i Globalnog dogovora, a sa ciljem pružanja prilike malim i srednjim preduzećima sa jakom društvenom i ekološkom misijom priliku za povezivanje i stvaranje partnerstava sa velikim kompanijama koje su takođe posvećene ciljevima održivog razvoja.

Događaju su pored predstavnika malih i srednjih preduzeća, prisustvovali predstavnici velikih kompanija, članice Foruma za odgovorno poslovanje i pripadnice Srpsko-švajcarske privredne komore. Prisutnima su se obratili, njegova ekselencija Urs Schmid, ambasador Švajcarske u Srbiji, Neven Marinović, direktor Smart kolektiva, Svetoslav Atanasov, generalni menadžer Coca-Cola HBC Srbija i potpredsednik Foruma za odgovorno poslovanje, Tijana Koprivica, direktorka održivosti Delta holdinga, kao i Marjana Davidović, nacionalna menadžerka Nestle Adriatic Hub South. Nakon uvodnih obraćanja, mala i srednja preduzeća su imala priliku za međusobno povezivanje i razmenu iskustava sa velikim kompanijama.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x