Socijalni stub platforme održao je u Marini Apatin okrugli sto na temu: Urodnjavanje politika lokalnog održivog razvoja u Apatinu
Na okruglom stolu učestvovali su  Milka Nikšić iz Kancelarije za mlade Apatin, Sarati Bradaš iz Fondacije Centar za demokratiju i Ivona Gvozdenović iz Fondacije Ana i Vlade Divac.
Cilj okruglog stola je bio da se podstakne dijalog među zainteresovanim akterima  o unapređenju rodne ravnopravnosti i integrisanju rodne perspektive u planska dokumenta.
Milka Nikšić predstavila  je planove opštine kada je reč o strateškom okviru i akcionim planovima na lokalnom nivou, kao i programe podrške koji su na raspolaganju organizacijama civilnog društva.
Sarita Bradaša predstavila je nalaze analize  o urodnjavanju politika lokalnog razvoja.
Okruglom stolu prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave, organizacija civilnog društva, škola, Centra za socijalni rad, Kancelarije za mlade i Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj. .
Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x