Pod sloganom “Širi dobar uticaj” (Impact Forward), međunarodna konferencija Forum socijalnih inovacija okupiće 15. juna socijalne inovatore, socijalne preduzetnike, mlade preduzetnike, organizacije, kompanije i predstavnike međunarodnih organizacija sa ciljem da ujedini njihove ideje i energiju i stvori prostor za još veći uticaj i dalji razvoj socijalne ekonomije.

Ova međunarodna konferencija posvećena je podsticanju inovativnih i održivih rešenja za društvene izazove i ove godine nudi bogat i dinamičan program koji uključuje stručne razgovore, interaktivne sesije i grupne diskusije sa vodećim stručnjacima, socijalnim preduzetnicima i socijalnim investitorima.

Forum socijalnih inovacija održava se 15. juna u Prostoru Miljenko Dereta u Beogradu. Učešće na događaju je besplatno, potrebno je da se registrujete do 10. juna popunjavanjem onlajn formulara OVDE.

PREUZMITE AGENDU KONFERENCIJE OVDE.

Tokom konferencije, biće održana i networking sesija u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“  posvećena razmeni iskustava između velikih društveno odgovornih kompanija i malih i srednjih preduzeća. Sesija će biti organizovana u saradnji sa velikim društveno odgovornim kompanijama iz Srbije, kao što su kompanija Elixir i Delta holding, ali i kompanijama iz Evropske unije, kao što je Erste Group iz Beča. Predstavnici ovih kompanija će sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća podeliti svoja iskustva koja se tiču integrisanja ciljeva održivog razvoja u poslovanje, ali i diskutovati o mogućnostima međusobne saradnje i podrške kao što su uključivanje malih i srednjih preduzeća u lance nabavke velikih preduzeća i pristup finansijama.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x