Bor, 24. decembar 2021. – U petak, 24. decembra 2021. godine u Boru, Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv održali su radionicu o doprinosu poslovnog sektora Ciljevima održivog razvoja za predstavnike lokalnih preduzeća. Događaj je organizovan uz podršku lokalnog partnera, Društva Mladih Istraživača Bor

Sastanak  je bio namenjen preduzećima koja žele da se informišu o povezivanju Ciljeva održivog razvoja sa svakodnevnim poslovanjem, kao i da saznaju više o mogućnostima za dalji zajednički rad u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“. Sastanak je bio prilika i da se prodiskutuje o mogućnostima dalje saradnje sa Forumom za odgovorno poslovanje u oblastima kao što su unapređenje prodaje, digitalizacija poslovanja, ulazak u velike lance nabavke, pristup izvorima finansiranja, i sl. O održivom poslovanju na ovom događaju govorio je Neven Marinović, izvršni direktor Smart kolektiva i Foruma za odgovorno poslovanje.

 

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x