Ekonomsku stub Platforme „Održivi razvoj za sve“ organizuje konferenciju „MSP Srbije 2030: Saradnja – veliki iskorak za „malu“ privredu“ u četvrtak, 25. novembra od 10.00 d0 13.30

Događaj se održava u prostorijama Impact Huba u Makedonskoj 21- panelisti i 20 mesta, kao i na Zoom platformi – https://us06web.zoom.us/j/83329108137

Konferencija je deo šireg dijaloga o potencijalima koje srpska MSP, tj. domaća privreda, imaju za ostvarivanje održivog razvoja Srbije u kontekstu primene Agende 2030, i o pokretanju inicijativa koje će ga podržati. Okupićemo predstavnike MMSP, MSP šampiona i razvojnih institucija u dve panel diskusije. Razgovaraćemo o tome kako samoinicijativno povezivanje aktera u privredi – npr. kroz dobavljačke inicijative, klastere i tehnološke parkove — može da doprinese privrednom razvoju i izgradnji društva kakvo želimo u 2030, kao i o potrebnoj podršci takvom povezivanju od strane razvojnih institucija.

*Radni jezik događaja će biti srpski. Biće obezbeđen simultani prevod. Događaj će se prenositi uživo na YouTube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UC8UljUt6tcuq77vcAp7DMig/channels.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x