Beograd, 15. novembar 2021. – Kroz seriju vebinara edukativnog karaktera u okviru „Nedelje održivog razvoja i poslovanja“ koju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv organizuju od 22. do 26. novembra u popodnevnim časovima, biće predstavljene neke od aktuelnih tema u vezi sa održivim poslovanjem i doprinosom koji poslovni sektor pruža sprovođenju Agende 2030.

Kroz kratke forme i zanimljive formate govorimo o značaju finansiranja za održivi razvoj, rešavanju pitanja otpada od hrane, zapošljivosti mladih i obrazovanju, cirkularnoj ekonomiji i upravljanju vodnim resursima. Projekti poslovnog sektora koji na direktan način doprinose ostvarenju određenih potciljeva održivog razvoja i usklađeni su sa celokupnom strategijom poslovanja, biće nagrađeni priznanjima „Šampioni održivosti“.

Događaj je organizovan preko platfome Webinar jam, a registracija se može izvršiti putem sledećeg linka: Business SDG Week webinar series (webinarjam.com)

Nedelja održivog razvoja i poslovanja organizuje se u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, kao deo projekta “Reforma javnih finansija – Agenda 2030”.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x