U petak, 4. juna organizovan je networking događaj koji je okupio predstavnike malih i srednjih preduzeća sa teritorije Vojvodine i predstavnike kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje sa ciljem međusobnog umrežavanja, razmene kontakata i potencijalnih prilika za saradnju.

Na okupljanju koje je održano uoči Novosadskog noćnog bazara, na Ribljoj pijaci u Novom sadu, mali proizvođači iz Vojvodine imali su prilike da predstave svoje proizvode i poslovanje predstavnicima Foruma za odgovorno poslovanje i porazgovaraju o izazovima i prilikama za potencijalno unapređenje poslovanja. Bila je ovo jedinstvena prilika za umrežavanje u neformalnoj atmosferi, pre nego što je bazar zvanično otvoren za građane.

Okupljanje su organizovali Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – Agenda 2030.

 

 

 

 

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x