Beograd, 12. februar 2021.- Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sva preduzeća iz regiona Jugoistočne Srbije (Bora, Zaječara Pirota, Knjaževac) i Bačke (Apatina, Sombora i Sremskih Karlovaca) da se prijave za učešće u programu jačanja kapaciteta poslovnog sektora za sprovođenje Agende održivog razvoja, koji se realizuje u okviru platforme „Održivi razvoj za sve”.

Okrenutost ka održivom poslovanju može značajno da umanji uobičajene rizike i izazove sa kojima se preduzeća suočavaju, kao što su pronalazak i zadržavanje kvalitetne radne snage, dostupnost izvora za finansiranje, uključivanje u lanac dobavljača velikih poslovnih sistema i slično.

Kroz učešće u programu preduzeća će imati priliku da se upoznaju sa principima održivog razvoja, dobiju besplatnu savetodavnu podršku iskusnih profesionalaca iz poslovnog sektora, dodatno se povežu sa potencijalnim poslovnim partnerima, dobiju dodatnu vidljivost i steknu pozitivnu reputaciju u javnosti.

Poziv je otvoren do 5. marta 2021.godine., a sva zainteresovana preduzeća koja žele da bolje posluju, umanje rizike i iskoriste šanse koje donosi transformacija ka održivosti, mogu se prijaviti putem sledećeg linka

Detaljniji plan svih aktivnosti predviđenim programom biće dostavljen preduzećima koja iskažu svoju zainteresovanost za učešće u programu.

Program organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – Agenda 2030.

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x