Beograd, 23. novembar 2020. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv objavljuju poziv za učešće u programu Šampioni održivosti, u okviru projekta “Održivi razvoj za sve”. Cilj programa je jačanje kapaciteta poslovnog sektora, a posebno malih i srednjih preduzeća i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Program je namenjen preduzećima koji žele da unaprede svoje poslovanje kroz unapređenje održivih praksi, steknu dodatnu reputaciju u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici, povežu se sa liderima održivosti i uvide na koje sve načine mogu da ostvare dodatne prednosti kod potrošača, klijenata, finansijskih institucija, potencijalnih investitora i poslovnih partnera.

Program podrške za mala i srednja preduzeća podrazumeva obuku, mentorstvo, promociju i umrežavanje sa poslovnom i društvenom zajednicom. Rok za prijavu zainteresovanih preduzeća: 30. novembar 2020. godine.

Više informacija nalazi se u pozivu koji možete preuzeti ovde – Poziv za preduzeća iz Zlatiborskog regiona

Prijava za program vrši se preko sledećeg linka:

https://www.emailmeform.com/builder/form/65N3anKTi9GrJ8Sg

Program podrške za mala i srednja preduzeća „Šampioni održivosti“ organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru projekta „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a realizuje Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Partneri na projektu su Fondacija Ana and Vlade Divac, Centar za visoke ekonomske studije, Beogradska otvorena škola, Fondacija centar za demokratiju, Timočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost. Tehnička podrška projektu od strane Smart kolektiva usmerena je na jačanje kapaciteta kompanija i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoj

Podelite:
Preptlati me na ovu temu
Obavesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Održivi razvoj za sve

17 globalnih ciljeva

Vođeni ovim ciljevima, svi mi – vlade, preduzeća, civilni sektor i javnost – radićemo zajedno na izgradnji bolje budućnosti za sve.

0
Zanima nas vaše mišljenje – javite nam se u komentarima!x